• Wethouder Govert van Bezooijen
• Wethouder Govert van Bezooijen Foto: aangeleverd

Rehobothschool neemt gerenoveerde gebouw in gebruik

Algemeen 635 keer gelezen

GELDERMALSEN • Woensdag 28 september heeft de Rehobothschool haar gerenoveerde onderbouwlocatie aan de Anjerstraat in gebruik genomen. 

Met de renovatie, die ongeveer 10 maanden duurde, is alles in het gebouw vernieuwd. Ook is gezorgd voor een goed binnenklimaat en is het gebouw verduurzaamd. Met goede isolatie, lage temperatuur verwarming, CO2 gestuurde ventilatie en zonnepanelen voldoet het gebouw weer helemaal aan de eisen van deze tijd. 

Door enkele bouwkundige ingrepen is de indeling van het gebouw logischer geworden. Bovendien zijn hierdoor twee leerpleinen ontstaan waar kinderen kunnen samenwerken en spelen. Het vernieuwde gebouw sluit weer helemaal aan bij de onderwijskundige visie van de school. 

Wethouder Van Bezooijen was aanwezig bij de officiële ingebruikname. Met de afronding van deze bouwperiode is voldaan aan alle afspraken die door de aannemer, de school en de gemeente gemaakt zijn. Na het officiële gedeelte was er een open huis. Veel ouders, omwonenden en belangstellenden kwamen een kijkje nemen.

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app