Afbeelding
Foto: 123RF.com

Verdachte van inbraak bij een bedrijf in Haaften aangehouden

112 1.812 keer gelezen

HAAFTEN • De politie heeft op woensdag 27 september een 34-jarige inwoner uit Geldermalsen aangehouden als verdachte van een inbraak bij een bedrijf in Haaften.

Op zondag 17 september 2023 kreeg de politie een melding van deze inbraak. De meldkamer stuurde meerdere politie-eenheden om de omgeving af te zetten en een onderzoek op te starten.

De agenten troffen ter plaatse inbraaksporen aan en keken in de omgeving uit naar de dader(s). Een eenheid zag een auto rijden die verdacht gedrag vertoonde. De bestuurder had een wazig verhaal.

Foto

De auto van deze bestuurder is doorzocht en daar werd niets aangetroffen. De agenten konden de verdachte op dat moment nog niet aanhouden. Ze maakten wel een foto van de verdachte.

Camerbeelden

Het bedrijf waar was ingebroken had camerabeelden van de inbreker. Het signalement van deze inbreker kwam volledig overeen met de bestuurder van deze auto.

Aangehouden 

Op woensdag 27 september heeft de politie de verdachte van deze inbraak vroeg in de ochtend een huisbezoek gebracht. Een 34-jarige inwoner uit Geldermalsen is aangehouden en overgebracht naar Nijmegen. De Recherche heeft de zaak in onderzoek.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Popkoor 0183 speelt op 16 december in Rehobothkerk in Gorinchem Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Burgerpeiling: dienstverlening gemeente West Betuwe maar net voldoende Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
Wil Kosterman is de tijdelijke vervanger van wethouder Van Stappershoef Nieuws 22 uur geleden

Download onze app