Afbeelding
Foto: GAULT&MILLAU

Grootste culinaire evenement van Nederland met 100 chefs in Vianen

Zakelijk 2.344 keer gelezen

VIANEN • Gault&Millau Nederland heeft aangekondigd op 30 september en 1 oktober het grootste culinaire evenement van Nederland, “100Chefs by Gault&Millau”, te organiseren. Het evenement, dat plaatsvindt in het Miele Experience Center in Vianen, brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht een publiek van 2.000 culinaire liefhebbers.

Het gastronomische evenement heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scène te promoten. Er zullen ook chefs uit de omgeving aanwezig zijn, zo kunnen bezoekers de chef van De Vrijstad verwachten, evenals chefs van Restaurant Céline in Nieuwegein. 

“100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met luxe restaurants, 50 chefs per dag en 25 wijnmakers” zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. “We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.”

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via www.100chefs.nl, bij een kaartje zijn alle gerechten van alle 50 chefs per dag te proeven en kan deelgenomen worden aan alle exclusieve tastings en masterclasses.

Madelief Helmhout

Madelief Helmhout schrijft als journalist voor Het Kontakt-Vijfheerenlanden en Het Kontakt-Alblasserwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Inge Huiveneers uit Vianen is vrijwilliger in hart en nieren: 'Vrijwilligerswerk is enorm zinvol' Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Komende vrijdag alsnog Wintermarkt in Lexmond; Stichting Tess verkoopt loten voor grote kerstloterij Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Wijn verkopen voor de Alp d'HuZes: ''Als ze tien jaar later kanker had gekregen, had ze het kunnen overleven" Nieuws 19 uur geleden