Afbeelding

Seizoensopening BC Leerdam eindigt in gelijkspel

Sport 633 keer gelezen

LEERDAM • Het seizoen is geopend, BC Leerdam startte met een uitwedstrijd in Gilze. In een tijdelijke opblaashal werd het een moeizame ochtend en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. BCL trad aan met invaller Sherena Vink en nieuwe speler Daniël van Beekhuizen.

De heren Jeffrey van Luijn en Daniël van Beekhuizen hebben weinig moeite van hun tegenstanders en winnen in twee sets. De dames Sherena Vink en Ans van ’t Pad doen goede zaken in set één, maar komen vervolgens teveel onder druk. Een derde set is nodig, maar deze wordt nipt verloren.

Jelmer Agema speelt een matige partij, maar wint wel zijn single. Ans van ‘t Pad speelt bij vlagen prima rally’s, maar kan haar opponent lastig uitspelen en ze verliest. In de single van Daniël van Beekhuizen overheerst controle. Hij heeft vlot voetenwerk, krijgt de shuttle snel aan de overkant en zet met strakke slagen de heer van BC Gilze onder druk. Daniël wint met ruime cijfers. Sherena Vink maakt veel onnodige fouten en komt niet lekker in haar spel. Na twee sets is het punt voor BC Gilze.

De punten in de mixpartij van Jelmer en Ans gaan gelijk op, de Leerdammers scoren precies op het goede moment waardoor zij twee sets winnen en het punt binnenhalen. Bij Jeffrey en Sherena loopt het minder goed af: zij verliezen in twee sets.

Volgende week speelt de hoofdmacht van BC Leerdam tegen Oosterhout, in eigen hal.

Madelief Helmhout

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden