• De drie prijswinnaars.
• De drie prijswinnaars. Foto: Aangeleverd

Stacy van Marle wint tweede competitieviswedstrijd voor de jeugd

Sport 435 keer gelezen

LEERDAM • De jeugdcommissie van LHV de SNOEK heeft op 16 mei de tweede competitieviswedstrijd witvissen met de vaste stok georganiseerd voor haar jeugdleden. De wedstrijd werd georganiseerd aan de Lichte Kade in Leerdam-Noord nabij de Hoogeind. Er kwamen die avond 26 enthousiaste jeugdleden op deze wedstrijd af met een aantal ouders die naar de kinderen keken hoe er vis werd gevangen. 

Het weer was goed, de zon scheen volop en er was een frisse wind. Op de eerste plaats is geëindigd Stacy van Marle met een totaal gewicht aan vis van 1.600 gram. Ze had die avond vijf vissen gevangen. Stacy wist die avond ook een mooie zeelt te vangen van ruim een kilo. Tweede werd Phillip Vermeer met 1.360 gram aan vis. Ook Phillip ving een mooie zeelt. Hij had in totaal zestien vissen weten te vangen. Wilbert van Reenen werd met achttien vissen en 495 gram vis derde. 

In totaal werden er 187 vissen en 7.430 gram aan vis gevangen onder de 26 deelnemers. Dinsdagavond 30 mei wordt de derde competitiewedstrijd georganiseerd aan de Broekgraaf voor de jeugdleden. De wedstrijd begint om 18.30 uur en eindigt weer om 20.00 uur. Loting is dan weer om 18.15 uur. Opgeven kan dan via de mail  jeugdlhvdesnoek1931@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie