• Isis den Otter en Isa Schuurman pakten het goud en het zilver.
• Isis den Otter en Isa Schuurman pakten het goud en het zilver. Foto: Aangeleverd

Medailles voor turnsters DOS Vianen

Sport 532 keer gelezen

CULEMBORG • De turnsters van Gymnastiekvereniging DOS Vianen hebben afgelopen zaterdag tijdens de tweede individuele kwalificatiewedstrijd middenbouw een gouden, een zilveren en een bronzen medaille in de wacht gesleept.

Isis den Otter en Isa Schuurman wisten net als bij de eerste kwalificatie bij de pupil 3 niveau 5 het podium te halen. Het duo turnde een uitstekende wedstrijd met onder andere. een nieuw element op het onderdeel sprong. Den Otter wist op brug en vloer de hoogste scores neer te zetten en won overtuigend de gouden medaille. Clubgenootje Schuurman pakte het zilver. In deze categorie was er ook nog een zesde plaats voor Tess Lagendijk.

Bij de pupil 2, niveau 5 turnde Charlotte de Launay een goede wedstrijd en ook zij deed zaterdag een nieuwe sprong. Haar vierde plaats in het eindklassement werd beloond met een bronzen medaille.

De Viaanse vereniging wist nog meer toptienklasseringen te behalen. In niveau 6, pupil 3 werden Linde Veldkamp, Fleur Takken en Nynke Winter respectievelijk zevende, achtstee en negende. Sela Jansen eindigde in niveau 6, pupil 1 op een negende plaats en Sarah de Ridder werd zesde in niveau 4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie