Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Winst voor volleybaldames van Servia

Sport 282 keer gelezen

VIANEN • Servia Dames 1 mocht maandagavond Limes Dames 4 (Vleuten) ontvangen in Sportcentrum Helsdingen. In Vianen werd het 3-1 voor de thuisclub. 

Dames 1 begon met volle overtuiging aan de wedstrijd. In de eerste set werden er veel directe punten gemaakt met de service. Servia was in staat het eigen spel te blijven spelen. Deze set werd al snel binnengesleept met 25-14 als eindstand.

Zuiver spel 
In de tweede set kwamen de dames van Limes meer in hun spel en werden er aan hun kant minder fouten gemaakt. Echter, Servia wist ook hier wel raad mee. Er werden spannende rally’s gespeeld en door het zuivere spel van de thuisspelende dames werd ook deze- set gewonnen: 26-24.

Servia startte de derde set met dezelfde vechtlust. De passing liep goed waardoor Mariska van de Wiel - Van den Berg, de spelverdeelster, ruime keuze had wie het punt moest gaan scoren. En met succes; ook deze set werd gewonnen met een overtuigende eindstand van 25-17.

Spannende laatste set 
Ook al was het met deze setuitslagen al bekend dat Servia deze wedstrijd zou winnen, de dames waren erop gebrand om het volledige aantal punten binnen te slepen. Toch werd er in de vierde set al snel een flinke voorsprong door Limes opgebouwd. De pass liep minder goed en ook aan het net werden er meer fouten gemaakt. Dankzij een lange servicereeks van Yvonne Verburg kwamen de dames op een gelijke stand van 12-12. Nadat er hard teruggevochten werd, ontstond er een setpoint voor Servia. Helaas wist men deze niet te verzilveren en won Limes de set met 26-28.

De volgende wedstrijd op het programma is zaterdag 4 februari om 13:30 uur. De dames treden dan thuis aan tegen Shot Dames 2 (Culemborg). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Workshop creatieve natuurfotografie bij Natuur- en vogelwacht Vijfheerenlanden Algemeen 24 mrt., 09:44
Afbeelding
Oranjevereniging Zijderveld bestaat 75 jaar en heeft volop activiteiten gepland Algemeen 23 mrt., 14:52
Afbeelding
Tegenvallende opschoondag in Hoef en Haag: 'Laten we niet hopen dat het de mensen minder interesseert' Algemeen 23 mrt., 13:00