Brons voor Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz.
Brons voor Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz. Foto: Aangeleverd

Brons voor turnsters DOS

Sport 506 keer gelezen

VIANEN • Een team van Gymnastiekvereniging DOS Vianen wist afgelopen zaterdag beslag te leggen op de bronzen medaille tijdens de eerste plaatsingswedstrijd.

Het team bestaande uit Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz kwam uit in supplement D. Het was de eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen. Tijdens de plaatsingswedstrijd waren rankingpunten te verdienen om voor eventuele doorstroming naar de landelijke competitie in aanmerking te komen. 

Tiende punt verschil
Het viertal turnde een uitstekende wedstrijd en behaalde de hoogste score op het onderdeel brug. Herrlitz en Cannemeijer waren zelfs op dit toestel de beste van het gehele deelnemersveld. Een bronzen medaille was uiteindelijk de beloning voor dit goede optreden, slechts een tiende punt achter de nummer twee.

Middenbouw
In de middenbouw niveau 3 kwam de Viaanse vereniging ook nog in actie met het team Simone Kranghand, Puck van ’t Veen en de zusjes Naomi en Benthe Verberne. Dit team kwam net tekort voor het podium maar de vierde plaats was een mooi resultaat voor het jonge team.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden