Brons voor Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz.
Brons voor Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz. Foto: Aangeleverd

Brons voor turnsters DOS

Sport 336 keer gelezen

VIANEN • Een team van Gymnastiekvereniging DOS Vianen wist afgelopen zaterdag beslag te leggen op de bronzen medaille tijdens de eerste plaatsingswedstrijd.

Het team bestaande uit Louiza el Berkani, Liese Altorffer, Kajsa Cannemeijer en Karolina Herrlitz kwam uit in supplement D. Het was de eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen. Tijdens de plaatsingswedstrijd waren rankingpunten te verdienen om voor eventuele doorstroming naar de landelijke competitie in aanmerking te komen. 

Tiende punt verschil
Het viertal turnde een uitstekende wedstrijd en behaalde de hoogste score op het onderdeel brug. Herrlitz en Cannemeijer waren zelfs op dit toestel de beste van het gehele deelnemersveld. Een bronzen medaille was uiteindelijk de beloning voor dit goede optreden, slechts een tiende punt achter de nummer twee.

Middenbouw
In de middenbouw niveau 3 kwam de Viaanse vereniging ook nog in actie met het team Simone Kranghand, Puck van ’t Veen en de zusjes Naomi en Benthe Verberne. Dit team kwam net tekort voor het podium maar de vierde plaats was een mooi resultaat voor het jonge team.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Speelotheek Vianen ontvangt 1.000 euro van Stichting Spaarbank Vianen en schaft sensorisch speelgoed aan Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Martine Visser (CDA) gaat de gemeenteraad verlaten: 'Wat ik doe, wil ik goed doen' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
BBB bezoekt Vijfheerenlanden en omwonenden windpark Autena: 'We worden er knettergek van' Algemeen 17 uur geleden