• Het Stedelijk Museum op de Voorstraat van Vianen.
• Het Stedelijk Museum op de Voorstraat van Vianen. Foto: Aangeleverd

VVV Vianen blijft bestaan: vanaf heden in Stedelijk Museum Vianen

Nieuws 1.029 keer gelezen

VIANEN • De VVV is terug is Vianen. Vanaf heden is het informatiepunt voor bezoekers en toeristen te vinden in het Stedelijk Museum op de Voorstraat.

Werner van der Belt (Stedelijk Museum) en George Becht (Tussen Lek & Linge) zijn enthousiast over de hernieuwde samenwerking. “De komende periode bekijken wij stap voor stap hoe wij samen op kunnen trekken als gastheer/gastvrouw voor de bezoeker van het gebied Tussen Lek & Linge en het Stedelijk Museum”.

Drie maanden gesloten

Eind december 2023 sloot de VVV Vianen aan de Voorstraat 13.

Nadien is er in opdracht van de Gemeente Vijfheerenlanden een onderzoek uitgevoerd waarbij er antwoord moest komen op de vraag: Is een bemande VVV vestiging op een andere locatie zinvol en haalbaar, of wordt er gekozen voor verschillende informatiepunten? Dit onderzoek is inmiddels afgerond.

Meer locaties

Het advies is om, naast de hoofd locatie in het Stedelijk Museum, op meerdere binnen- en buitenlocaties herkenbare VVV informatiepunten te organiseren.

Gebiedsmarketingstichting Tussen Lek & Linge werkt het advies voor overige informatiepunten binnen en buiten nu verder uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden