Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Oliebollenactie in Lexmond door Vrienden van Roemenië

Nieuws 464 keer gelezen

LEXMOND • Het is inmiddels een traditie: de in Lexmond gevestigde stichting Vrienden van Roemenië gaat op zaterdag 16 december van 9.00 tot 13.00 uur oliebollen en appelbeignets bakken en verkopen. Dat gebeurt op het kerkplein bij de hervormde kerk. 

Als het goed is hebben alle bewoners van Lexmond daarvoor een flyer ontvangen. Tevens zal er Roemeense wijn en honing te koop zijn. Naast contant betalen, kan ook worden gepind. Ook kan op die ochtend goede en vooral ook schone kleding ingeleverd worden, liefst verpakt in plastic zakken. Door problemen met de douane in Roemenië kunnen géén meubels meer worden ingeleverd. 

De netto opbrengst van de actie is volledig bestemd voor het humanitaire project Meals on Wheels te Dorohoi, in Roemenië. Door dat project krijgen enkele tientallen oude, behoeftige mensen dagelijks een warme maaltijd. Zeker in de koude, donkere dagen voor kerst van harte aanbevolen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• Na dertig jaar aan inzet, staat de fundering er nu echt.
De Wipkorenmolen in Vianen krijgt nu echt vorm: 'Dertig jaar aan inspanning wordt beloond' Nieuws 14 uur geleden
• Techniekdag Rivierenland vindt plaats op zaterdag 25 mei.
Techniek leuk? Dat weet je na Techniekdag Rivierenland Nieuws 14 uur geleden
• Blandine is klaar voor de grote finale.
Blandine (27) uit Vianen in de finale van Miss Beauty of Utrecht: 'Missverkiezingen zijn absoluut niet passé' Nieuws 20 feb, 16:38