Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Openingsfeest Groene Weelde in Leerdam

Nieuws 1.478 keer gelezen

LEERDAM • Stichting Duurzaam Vijfheerenlanden organiseert op 30 september 2023 het openingsfeest van natuur- en duurzaamheidscentrum Groene Weelde in Leerdam. 

Groene Weelde is het nieuwe centrum voor natuur- en duurzaamheidseducatie in Vijfheerenlanden. Alle basisscholen van Vijfheerenlanden kunnen vanaf dit schooljaar gebruik maken van een breed aanbod van lesactiviteiten. Daarnaast bieden we buitenschoolse activiteiten aan en workshops voor volwassenen. 

Het openingsfeest vindt plaats op zaterdag 30 september van 14:00 tot 17:00 uur aan de Schaikseweg 79, 4143 HD Leerdam. Belangstellenden kunnen kennismaken met de activiteiten, vrijwilligers en partners en beleven een feestelijk programma. Er zal muziek zijn, evenals workshops, rondleidingen en een proeverij. Ook voor kinderen is er van alles te doen en te ontdekken. 

De toegang is gratis en bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Meer informatie is te vinden via www.groeneweeldevhl.nl.

Madelief Helmhout

Madelief Helmhout schrijft als journalist voor Het Kontakt-Vijfheerenlanden en Het Kontakt-Alblasserwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Leerdamse Yosca Kips (25) maakt documentaire over de negatieve impact van social media: 'Zijn leven stond compleet stil' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Kees Bel over het Integrale Zorgakkoord: 'Droom dat we meer naar elkaar omkijken' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Bewoners Varsseveld Leerdam bezorgd om parkeerproblemen: 'En het gaat alleen maar erger worden' Nieuws 18 uur geleden