• Maatje Vijfheerenlanden ontving de cheque van de Rabobank.
• Maatje Vijfheerenlanden ontving de cheque van de Rabobank. Foto: Aangeleverd

Maatje Vijfheerenlanden ontvangt cheque van Rabobank

Nieuws 1.654 keer gelezen

VIANEN • Maatje Vijfheerenlanden nam op vrijdag 30 juni een cheque van 1000 euro in ontvangst om te besteden aan het helpen van jongeren met geldzorgen. De cheque werd aangeboden door de Rabobank. 

John Keppel is ledenraadslid van de Rabobank en hij ontving voor het aanbrengen van een nieuw ledenraadslid een bedrag van 1000 euro om te schenken aan een goed doel. Zijn keuze viel op Maatje Vijfheerenlanden. John Keppel: “Maatje Vijfheerenlanden zet haar Maatjes gratis in om mensen met geldzorgen te helpen. Met hun hulp worden de hulpvragers weer uit de schulden geholpen. Ik hoorde van Maatje Vijfheerenlanden dat ze nu aan de slag willen met een project om meer jongeren met geldzorgen te helpen en dat vond ik een mooi doel om dit geldbedrag aan te schenken. Daarbij sluiten de activiteiten van Schuldhulpmaatje mooi aan op het maatschappelijk thema ‘financieel gezond leven’ van de Rabobank.” 

Voorzitter van Maatje Vijfheerenlanden, Tirtsa Kamstra, was erg blij met de schenking: “We willen het jongerenproject na de zomer gaan starten en zijn natuurlijk blij met elke steun die we daarbij krijgen. Hoe beter en breder we dit project kunnen uitvoeren, hoe meer jongeren we hopelijk kunnen bereiken en helpen om te zorgen dat zij leren op een goede manier met geld om te gaan en geldzorgen zo te verminderen of voorkomen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden