Erwin Boxman | Artjan van Lieburg | Danny Melieste
Erwin Boxman | Artjan van Lieburg | Danny Melieste Eigen foto
ingezonden mededeling

Vormgeven aan een waardige begrafenis

Ingezonden 800 keer gelezen

Begrafenisonderneming De Jongh verzorgt veelal begrafenissen binnen de Christelijke gezindte. Dat wil niet zeggen dat de uitvoering ervan al vooraf volledig vaststaat. ‘Want het hoe en wat wordt vooral bepaald door de rouwdragende familie. Wij staan naast hen in een adviserende rol. Samen zorgen we voor een waardige begrafenis’, vertelt Danny Melieste.

Daarbij staat het nemen van tijd voor de nabestaanden en het bieden van rust centraal. Doordat er altijd een beroep gedaan kan worden op het team van zeer betrokken medewerkers krijgt iedere familie de aandacht die nodig is, ook in drukke periodes. ‘Wij proberen de familie zoveel mogelijk de ruimte te geven om - indien gewenst - zelf betrokken te worden bij de uitvoering van de begrafenis. Denk daarbij aan het verzorgen van de overledene en het dragen van de kist.’ 

Begrafenisonderneming De Jongh kent de meerwaarde van thuisopbaring. ‘Wij bieden de mogelijkheid om een volledige rouwkamer in de woning op te zetten. Zo verzorgen we een stijlvolle opbaring thuis. Dit geeft rust en gelegenheid om de dagen voorafgaand aan de begrafenis in eigen omgeving met de naasten door te brengen.’ Veel zaken heeft De Jongh in eigen beheer, zoals een stijlvol rouwwagenpark en het drukwerk. ‘Zodoende kan er snel geschakeld worden. Rouwpost gaat vaak nog dezelfde dag de deur uit. Wij kunnen ook meedenken bij het vooraf zaken rondom de begrafenis vastleggen in een wilsbeschikkingsboekje. Een adviesgesprek thuis is dan vaak verhelderend’, besluit Danny. 

Begrafenisonderneming De Jongh verzorgt uitsluitend begrafenissen en is dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden. Meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact op of bezoek onze website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Natte vijfde editie van Vrijstad Viannen Loop trekt toch 426 deelnemers fotoreportage 16 uur geleden
Afbeelding
Organisatie Arno Wallaard Memorial onaangenaam verrast door maatregel politie: 'Veiligheid koers in het geding' Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Apache helikopter maakt voorzorgslanding in weiland tussen Kedichem en Leerdam Algemeen 22 uur geleden