Afbeelding
Foto: Aangeleverd door Jehovah's Getuigen

Vertrouwen in de toekomst

zondag 2 april 2023 10:00

10:00, Leerdam, Koninkrijkszaal.

Deze maand nodigen Jehovah’s Getuigen mensen huis aan huis uit voor een speciale lezing in hun Koninkrijkszaal (vergaderplaats) in Leerdam. Het thema is: Je kunt vertrouwen hebben in de toekomst. De speciale lezing is de eerste van twee bijeenkomsten in april. Het publiek wordt namelijk ook uitgenodigd om samen met bijna 20 miljoen personen wereldwijd de jaarlijkse herdenking van de dood van Jezus Christus op dinsdagavond 4 april bij te wonen. De toegang tot beide bijeenkomsten is gratis en aanmelden is niet nodig. Op de uitnodigingen die de Getuigen in hun campagne verspreiden, staan het adres en de exacte datum en tijd van de lezing en de herdenking vermeld. Deze informatie is ook te vinden op de site jw.org.