• Kitty van Elst en Wouter Verberkt voor hun nieuwe locatie in Leerdam.
• Kitty van Elst en Wouter Verberkt voor hun nieuwe locatie in Leerdam. Foto: Gertjan den Ouden

Kom kennismaken met Lister Leerdam

zaterdag 1 april 2023 14:00 t/m 18:00

14:00, Leerdam, Koningin Emmalaan 30.

Lister Leerdam wordt feestelijk geopend doorburgemeester Sjors Fröhlich en wethouder Kees Bel. Lister is onlangs gestart met deze nieuwe woonlocatie. Mensen met een psychische kwetsbaarheid wonen er met plezier. Zij worden door medewerkers van Lister begeleid. Bewoners en medewerkers van Lister Leerdam laten graag hun nieuwe woon- en werkplek zien en vertellen over het leven en werken bij Lister. Na de officiële opening is er gelegenheid om een kijkje te nemen binnen het gebouw. Er is een rondleiding en daarnaast zijn er creatieve en muziekworkshops. Kinderen kunnen cupcakes maken.