Teun Toebes
Teun Toebes Foto: Teun Toebes

Teun Toebes – VerpleegThuis

vrijdag 31 maart 2023 20:15 t/m 22:15

20:15, Vianen, Theater Vianen, Westelijke Parallelweg 1.

Naar aanleiding van het grote succes van zijn boek VerpleegThuis, waarmee hij debuteerde in de bestsellerlijst en er ruim 30.000 verkocht in de eerste drie weken, breidt Teun Toebes zijn missie uit naar de theaters van Nederland. Teun is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis. Waarom? Als afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie weet hij dat het leven een nachtmerrie kan zijn als het hoofd en lichaam vergeten contact te maken. Daarom wil Teun juist nu ervaren hoe het is om een oudere te zijn in een verpleeghuis. Meer dan een jaar geleden besloot hij zich permanent te vestigen op de gesloten afdeling van een verpleeghuis in Utrecht. Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes zal hij de toeschouwers op een bevlogen manier meenemen in een wereld die zij dachten te kennen, maar nooit eerder zo zagen. De show zal interactief zijn, omdat het grote doel is dat de mensen geholpen moeten worden bij het ‘Nieuwe Denken’. Dit zal vanzelfsprekend tot mooie, verrassende en hilarische gesprekken leiden. De grote waarom-vraag maakt bestaande situaties ineens heel anders. Kaarten à € 19,50 te verkrijgen via www.theatervianen.nl.