Afbeelding

LEADER Weidse Veenweiden LOSmaak Café

donderdag 30 maart 2023 19:30 tot 21:30

19:30, Lexmond, Huis het Bosch.

Voor LEADER Weidse Veenweiden start van 2023 tot en met 2027 een nieuwe periode. Om ook in deze periode weer met LEADER te kunnen werken is het belangrijk om een nieuwe Lokale ontwikkelingsstrategie (LOS) op te stellen. Zo kunnen we vernieuwende initiatieven van inwoners, (agrarisch) ondernemers en organisaties weer ondersteunen met een financiële bijdrage. Kom naar een LOSmaak Café of haak aan bij een online sessie en laat ons weten wat belangrijk is voor het platteland van Utrecht-West. We krijgen graag een zo breed mogelijk beeld van wat er speelt in het gebied en welke kansen er zijn voor het platteland van Utrecht-West. Wat zijn de doelen waar nieuwe LEADER-projecten straks aan moeten bijdragen? Om ieders mening op te halen, organiseren we drie LOSmaak Cafés, ook zijn er online napraatsessies en er komt een online prikbord om alle ideeën aan ons kenbaar te maken. Alleen zo kunnen we een goede nieuwe LOS maken, een nieuwe LEADER-groep samenstellen én hopelijk weer LEADER-gebied worden. Aanmelden voor de LOSmaak Cafés kan via www.leaderweidseveenweiden.nl/losmakers/.