Afbeelding

Training BordjeVol voor mantelzorgers

woensdag 29 maart 2023 19:00 t/m 21:00

19:00, Leerdam, Restaurant Kicky aan de Linge, Zuidwal 3a. 

Mantelzorgadviseur Francien Boonstra start met de training BordjeVol. De training, die uit twee bijeenkomsten bestaat, is bedoeld voor mensen die iemand in Vijfheerenlanden ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd. De training wordt gegeven op een unieke locatie aan de stadswal van Leerdam, namelijk bij Restaurant Kiky aan de Linge. BordjeVol geeft spelenderwijs inzicht in wat er op het bordje van mantelzorgers ligt, welke activiteiten energie kosten (en opleveren) en wat of wie kan helpen om het zorgen voor een ander vol te houden. Men gaat naar huis met nieuwe inzichten en concrete actiepunten voor een goede balans. De training start op 29 maart en het vervolg is op woensdag 12 april. Iedereen is welkom vanaf 18.45 uur. De deelname is gratis. Er is plaats voor acht personen. Meer informatie: mantelzorgpunt@bindkrachtvhl.nl of 085 – 01 63 839. Aanmelden: www.mantelzorgvhl.nl/deelnemen.