Man krijgt uitleg over gebruik computer
Man krijgt uitleg over gebruik computer Foto: Shutterstock

Digi-inloop Bibliotheek Vianen

woensdag 29 maart 2023 10:00 tot 12:00

10:00, Vianen, Bibliotheek.

Een vraag over computer, smartphone of tablet, bijvoorbeeld over bestanden verplaatsen, videobellen, whatsapp, e-mailen? Of andere vragen over laptop, tablet of smartphone? Kom dan langs bij de digi-inloop. Deelname is gratis. De digi-inloop vindt plaats in de Bibliotheek Vianen, Spekdam 2. Elke woensdag en zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Het is handig om een eigen apparaat mee te nemen. De Bibliotheek biedt ook beginnerscursussen voor werken met de computer en het internet en werken met de digitale overheid. Bij interesse of vragen, neem contact op met Sandra Dhondt van de Bibliotheek via 06-30560424.