Man krijgt uitleg over gebruik computer
Man krijgt uitleg over gebruik computer Foto: Shutterstock

Digi-inloop Bibliotheek Leerdam

dinsdag 28 maart 2023 13:00 t/m 15:00

13:00, Leerdam, Bibliotheek.

Een vraag over computer, smartphone of tablet, bijvoorbeeld over bestanden verplaatsen, videobellen, whatsapp, e-mailen? Of andere vragen over laptop, tablet of smartphone? Kom dan langs bij de digi-inloop. Deelname is gratis. De digi-inloop vindt plaats in de Bibliotheek Leerdam, Dr. Reilinghplein 3. Elke dinsdag van 13:00 tot 15:00 uur. Het is handig om een eigen apparaat mee te nemen. De Bibliotheek biedt ook beginnerscursussen voor werken met de computer en het internet en werken met de digitale overheid. Bij interesse of vragen, neem contact op met Lucienne Hordijk van de Bibliotheek via 06-14607924.