Afbeelding
Foto: Stockfoto

Alzheimercafé

dinsdag 28 maart 2023 19:30

19:30, Leerdam, Verpleeghuis Lingesteyn.

Wat is de rol van de notaris bij dementie? Notaris F. Wolthuis krijgt in haar werk regelmatig te maken met vraagstukken rondom ouder worden en dementie. Dit keer is zij te gast in het Alzheimercafé Leerdam om te praten over wat er vastgelegd kan of moet worden voor zowel zaken tijdens het leven als ten tijde van overlijden. Thema’s die deze avond aan bod komen zijn onder andere het opstellen van een volmacht ten behoeve van naasten, mentorschap, bewindvoering, (levens)testament en belastingkwesties. Naast een gesprek tussen de gespreksleider van het Alzheimer Café en de notaris krijgen gasten ruim de mogelijkheid hun vragen mondeling of schriftelijk te stellen. De koffie staat klaar om 19:00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie: Annamarie Daman, 06-58926711 of alzheimercafeleerdam@gmail.com.