Afbeelding
Foto: eigen foto

Verzamelbeurs Leerdam

zaterdag 25 maart 2023 10:00 t/m 16:00

10:00-16:00, Leerdam, Wijkgebouw Maranatha.

De Verzamelbeurs is gevarieerd van opzet, met onder andere postzegels, munten, ansichtkaarten, speldjes, puzzels, suikerzakjes, sigarenbandjes, miniatuurauto’s, vingerhoeden, olifanten, winkelwagenmuntjes en (strip)boeken is er weer veel te bewonderen. Tijdens de beurs kunnen bezoekers hun verzameling ansichtkaarten of munten laten taxeren. Ook de Postzegelvereniging kan informatie verstrekken over verzameling zegels. De meeste standhouders op de beurs staan er voor zichzelf, maar er worden ook heel veel verzamelspullen verkocht voor de Stichting Hulphond. De entree is gratis. Er is een enveloppenkraam om de kosten van de beurs te dekken. Voor informatie: verzamelbeursleerdam@hotmail.com of 06-27192430.