Afbeelding

Kerkenwandelroute Vianen

zaterdag 25 maart 2023 13:00 t/m 17:00

13:00-17:00, Vianen, kerken en moskee.

Wandeling langs alle kerken en de moskee die in Vianen staan. Een mooie gelegenheid om de gebouwen van binnen te bezichtigen. Verschillende mensen zijn er om bezoekers welkom te heten, er is bij een aantal gelegenheid om te eten en te drinken. Er kan gestart worden in één van de kerken: De Hoeksteen, Groenekade 7; Grote kerk Vianen, Voorstraat 110; Moskee, De Lafayettestraat 2 (NIET tussen 14:00 en 14:30 uur); Christelijk gereformeerde kerk, Schoolstraat 1; hersteld hervormde kerk, Kerkstraat 22; RK Parochie, Brederodestraat 2. #durftewandelen is een initiatief vanuit verschillende gemeenschappen om wandel(of fiets-)tochten te organiseren. Het is ontstaan in de periode van de lockdowns.