Er wordt druk geoefend om u een geweldige ontspannen avond te bezorgen.
Er wordt druk geoefend om u een geweldige ontspannen avond te bezorgen. Foto: H. Kool

Weekendje Costa Brava

vrijdag 24 maart 2023 20:00 t/m zaterdag 25 maart 23:00

20:00, Zijderveld, De Krooshof.

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart presenteert Toneelvereniging Volmoed presenteert een vrolijke klucht: ‘Weekendje Costa Brava’ in De Krooshof te Zijderveld. Toegang 10 euro, voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. De zaal is open vanaf 19:30 uur. De voorstelling is ook te zien op zaterdag 25 maart vanaf 20:00 uur. Nora en Ben wonen al jaren aan de Costa Brava. Ze hebben daar een zaak in Spaanse Pepers opgebouwd waar Ben druk doende mee is. Dit weekend is het vijf jaar geleden dat ze getrouwd zijn. Als verrassing heeft Nora haar broer (Joris) en haar hartsvriendin (Karin) uitgenodigd. Maar Nora verdenkt haar man ervan dat hij een affaire heeft en wel met zijn secretaresse Sophia. Als blijkt dat Karin smoorverliefd is op Joris maar dat deze liefde niet beantwoord wordt, wordt het wel een heel warm weekendje aan de Costa Brava.