• Het Kerstconcert in Vianen.
• Het Kerstconcert in Vianen. Foto: Nico van Ganzewinkel

Traditioneel Kerstconcert Grote Kerk Vianen

maandag 19 december 2022 16:28

20:00, Vianen, Grote Kerk. Na een onderbreking van twee jaar, pakt CWM De Gouwestem de draad weer op en gaat het land door met de welbekende traditionele kerstconcerten. Het koor, onder leiding van Martin Mans, komt maandagavond 19 december naar de Grote Kerk van Vianen. 

Daarin opnieuw een optreden van sopraan Sterre van Boxtel. Gastheer die avond is Hans van der Wal. Verdere details over het concert komen later in het streeknieuws. De online kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticketkantoor.nl en de site van het mannenkoor en per 28 november zijn entreekaarten ook à contant verkrijgbaar bij Print en Inkstation Vianen. Volwassenen betalen 15 euro en jongeren tot 16 jaar 10 euro. Er zijn 400 zitplaatsen beschikbaar en het programma start om 20:00 uur. 

Liefhebbers van klassieke en traditionele muziek in de Grote Kerk van Vianen kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrieven via: muziekpodium@grotekerkvianen.nl. Meer algemene informatie op de site www.grotekerkvianen.nl en www.degouwestem.nl