8 oktober planten- en zadenruilbeurs Groei en Bloei

zaterdag 8 oktober 2022 9:30 t/m 11:00

09:30 - 11:00, Gorinchem, Vita College. Op zaterdag 8 oktober organiseert Groei en Bloei Gorinchem een ruilbeurs. Het Vita College in samenwerking met de buren van het Omnia College zijn zo gastvrij om de buitenruimte en de kas beschikbaar te stellen voor onze ruilbeurs. De ruilbeurs wordt gehouden bij het Vita College aan de W. de Vries Robbéweg 27. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De voorbereiding van de ruilbeurs start om 9.30 uur. Vanaf dat moment kunnen de planten worden uitgestald en kun je bij anderen kijken wat die hebben meegebracht. Geef bij de planten zoveel mogelijk informatie aan: naam, kleur, hoogte, zon of schaduw. Ondertussen is er gelegenheid om koffie of thee te drinken. Om 10.00 uur start de ruilbeurs en wisselen de planten van eigenaar. De planten die van eigenaar geruild zijn worden tijdelijk onder de tafels gezet, zodat deze niet nog een keer geruild kunnen worden. Omstreeks 11.00 is de ruilbeurs afgelopen. Niet Groei & Bloei leden worden van harte uitgenodigd om eens te komen kijken en te profiteren van de gratis aangeboden plantjes. Wij hopen op weer veel belangstelling en zien jullie en de planten op zaterdag 8 oktober.

Locatie