• Receptie 102 jaar Brederodes.
• Receptie 102 jaar Brederodes. Foto: Nico van Ganzewinkel

Brederodes viert 102-jarig jubileum tijdens feestelijk weekend

Algemeen 1.455 keer gelezen

VIANEN • Bij voetbalclub Brederodes in Vianen heeft men vrijdag 17 en zaterdag 18 maart het 102-jarig jubileum gevierd. 18 maart 2021 bestond de vereniging 100 jaar, maar Corona gooide roet in het eten en nu twee jaar later, kon alsnog het feest gevierd worden.

Vrijdagavond werd er afgetrapt met een gezellige bijeenkomst waarbij Leden van Verdiensten, medewerkers van het jaar, oud-bestuursleden, sponsoren, leden die al geruime tijd lid zijn, supportersvereniging de Groen Gelen, afgevaardigden van de omliggende verenigingen en erelid Bep Kemp bij aanwezig waren. Onder het genot van een hapje en een drankje kon er gekeken worden naar een fotopresentatie van ruim 800 foto’s. Ook was er een uitgebreide collectie foto’s, oude bladen en andere items te bekijken.

Na het welkomstwoord van voorzitter Taki Anastassiadis werd er een feestelijke megataart aangesneden door Erelid en oud-voorzitter Bep Kemp (89) en oud-voorzitter Toon Oorschot (90). Samen met de helaas ontbrekende Aart Verweij (90) de drie oudst levende leden van de voetbalvereniging.

Zaterdag 
Zaterdag 18 maart werd er naast het gebruikelijke voetbal een kinderfestival voor de jeugd georganiseerd met DJ Jaimy. Ook was er een voetbalshop.nl truck aanwezig. De avond was voor de seniorenleden, ruim 500 leden konden genieten van Q-music party en zanger Henk Dissel in een grote feesttent. Hoofdsponsor ‘Van Son Installaties’ had aan het eind van de avond nog een verrassing in petto: zanger Yves Berendse.

Brederodes kan terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Met dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. 

Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Receptie 102 jaar Brederodes
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie