Afbeelding
Foto: Aangeleverd
fotoserie

Geslaagde eerste Internos Fair met veel enthousiaste bezoekers

Algemeen Fotoseries 1.643 keer gelezen

HEI- en BOEOICOP • Bezoekers én vrijwilligers kijken tevreden terug op de Internos Fair. De Fair voor de hele familie werd afgelopen zaterdag voor het eerst gehouden in het dorpshuis Internos te Hei- en Boeicop. 

Zo’n 350 bezoekers genoten van het spelen van allerlei spelletjes. Dankzij sponsoren waren er diverse prijzen beschikbaar en daar werd enthousiast om gespeeld bij onder andere de sjoeltafel, toltafel en de perenboom. Ook het Rad van Fortuin ontbrak niet. Er werd geschminkt, geknutseld en er was een gezellige markt. De bezoekers lieten zich de wafels, friet en broodjes hamburger goed smaken. 

Jukebox
Teus Meijdam, wethouder voor de gemeente Vijfheerenlanden, opende de Fair ’s middags officieel. De wethouder kreeg een gulden en mocht daarmee een liedje afspelen op de jukebox. Het liedje werd uitgekozen door zijn kleindochter.

Internos
Het bestuur van Internos stelt: “Een dorp zonder dorpshuis bestaat niet. Toen er vorig jaar geen nieuwe beheerder gevonden kon worden, dreigde het dorpshuis voorgoed te sluiten. Een groep enthousiaste vrijwilligers en een nieuw bestuur konden zich dat niet voorstellen en zetten de schouders eronder. Er werd alsnog een nieuwe beheerder gevonden, de agenda staat weer vol en het team vrijwilligers groeit nog steeds. Met behulp van de Fair wilde men het dorpshuis Internos weer helemaal op de kaart te zetten en getuige afgelopen zaterdag, is dat gelukt. De sfeer was geweldig en de bezoekers hadden het naar hun zin.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden