Afbeelding
Foto: Stockfoto

Fietser aangereden in Vianen kort na medisch incident in Hoef en Haag

112 2.398 keer gelezen

HOEF EN HAAG/VIANEN • In Vianen is dinsdag een fietser aangereden door een auto. Dit gebeurde kort nadat een traumahelikopter enkele meters verderop landde voor een andere inzet in Hoef en Haag. Dat meldt een lokale persfotograaf op zijn twitterpagina.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13:15 uur op de rotonde van de Lange Dreef en de Hoefslag. Even daarvoor had een traumahelikopter enkele meters verderop de landing ingezet langs de Berchmansweg voor een medisch incident in een woning in Hoef en Haag. Wat er zich in de woning heeft afgespeeld en of de patiënt van die melding naar het ziekenhuis is gebracht is niet bekend.

Toen het personeel van de traumahelikopter klaar was met de inzet in Hoef en Haag besloten zij nog even assistentie te verlenen bij het ongeval op de Lange Dreef/Hoefslag. De fietser raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Begeleiding van de trauma-arts was hierbij niet nodig en zodoende kon het team van de traumahelikopter weer terugkeren naar de standplaats in Rotterdam.

Bron: 112-Glasstad

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden