• Het thema is deze maand 'Kerst'.
• Het thema is deze maand 'Kerst'. Foto: Aangeleverd

BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek deze maand in het teken van Kerst

Algemeen 331 keer gelezen

VIANEN/LEERDAM • In de Bibliotheek in Vianen is op woensdag 14 december weer BoekStart Voorleespret en op woensdag 21 december in de Bibliotheek Leerdam. 

Voorleespret is een gezellig moment om samen bezig zijn voor volwassene en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. Bovendien is het een goede gelegenheid om andere (groot)ouders/ verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. Aanvang voor beide locaties is 10:30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Het thema deze keer is Kerst. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Op naar Kerst’. De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. 

Elke keer een nieuw verhaal
De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om lezen te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke derde woensdag van de maand van 10.30 uur tot 11:15 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Vianen en elke vierde woensdag van de maand van 10:30 uur tot 11:15 uur in Bibliotheek Leerdam. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Wijkraad Leerdam Centrum: 'Binnenstad Leerdam moet groener' Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Meesterglasblazer Marco Lopulalan brengt Oranjevaasje 'Beatrix 85' uit Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Verkiezing Powervrouw Vijfheerenlanden; nominaties kunnen worden ingestuurd Algemeen 19 uur geleden