Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Verswinkel Fleur de Courgette in Leerdam: ‘Een verswinkel draaien is topsport’

Algemeen Ingezonden 1.851 keer gelezen

LEERDAM • “Een verswinkel draaien in Leerdam is topsport”, aldus Mike Verwolf van Fleur de Courgette. In de mini documentaire op de website van Fleur de Courgette spreekt Mike zich uit over ondernemen in Leerdam. 

“Misschien hebben we het onderschat. Maar het gaat nu veel beter. Vooral onze maaltijden zijn volgens onze klanten een aanwinst voor Leerdam.”

In de afgelopen vier maanden hebben heel veel mensen in Leerdam en omstreken kennis mogen maken met verswinkel Fleur de Courgette en het team. Sinds de opening streeft het team er dagelijks na om iedereen in Leerdam en omstreken vers en gezonde maaltijd aan te bieden. En sinds kort heeft Fleur de Courgette haar concept uitgebreid met ‘eten voor meerdere personen’.

Eten voor meerdere personen
Eten voor meerdere personen is bedoeld voor feesten en partijen of een uitgebreide lunch of diner. Fleur de Courgette biedt mooi opgemaakte koude schotels voor meerdere personen aan. Maar ook hebben zij zogenaamde partypannen met daarin allerlei lekkere groenten en/of aardappel die enkel en alleen warm gemaakt hoeft te worden.

“We werken ook graag samen met bedrijven in de nabije omgeving”, aldus Mike Verwolf. Inmiddels werkt Fleur de Courgette op verschillende manieren ook samen met bedrijven in de omgeving, waarbij zij fruitmanden voor op het werk leveren. Elke maandag verzorgt de winkel vers fruit voor op de werkvloer. Niet alleen is dit natuurlijk heel erg lekker, maar ook ontzettend belangrijk voor de vitaliteit van de mensen. “Vers en op maat gemaakte fruitmanden kun je van hen verwachten”, aldus een bedrijf waar Fleur de Courgette mee samenwerkt.

Beetje geluk
“Belangrijk met topsport is discipline, doorzettingsvermogen en een beetje geluk. Hopelijk zorgt men in de omgeving voor een beetje geluk voor Fleur de Courgette. “We willen zo graag. En het kan ook. Dankzij u”, aldus Mike Verwolf.

Link docu: https://www.fleurdecourgette.nl/about-us

Link werkfruit: https://shop.fleurdecourgette.nl/c/fruitboxen-meerdere-personen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden