• Er werd volop geoefend,
• Er werd volop geoefend, Foto: Aangeleverd

300 kinderen bij eerste Giga-kangoeroe-korfbaldag van KV VIKO

Algemeen 456 keer gelezen

VIANEN • Wat was het een mooi feest woensdagochtend 21 september bij korfbalvereniging VIKO! Ruim 300 kinderen uit de groepen 1 t/m 3 van de verschillende basisscholen uit Vianen en omgeving. kwamen daar voor de eerste Giga-kangoeroe-korfbaldag. 

Na een swingende warming-up gingen ze over het hele veld van VIKO aan de slag met allerlei leuke spelletjes. Zo konden de kinderen met een parachute ballen in de lucht houden, achter ballen aan rennen en natuurlijk: zo vaak mogelijk in een korf proberen te schieten.

Na afloop van het spelletjescircuit kregen alle kinderen een goodiebag mee met daarin onder andere een kleurplaat voor een kleurwedstrijd, een sleutelhanger en een flyer om nog driemaal gratis mee te komen trainen bij korfbalvereniging VIKO. De trainingen voor de kinderen van 3-5 jaar zijn op zaterdagochtend vanaf 9.30 uur en voor de kinderen vanaf 6 jaar op dinsdagavond vanaf 18.00 uur.

Natuurlijk zijn de kinderen van de scholen die niet aanwezig konden zijn, hier ook van harte welkom. Kijk voor meer informatie op kvviko.nl/meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie