Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Businessclub Contactus op bedrijfsbezoek bij Bruce Brongers van B2 Reclame

Algemeen 1.314 keer gelezen

REGIO • Businessclub Contactus kende afgelopen donderdagavond een mooie start van het nazomerseizoen. Gastheer was Bruce Brongers in Asperen. Met trots liet hij meer dan 60 belangstellenden zijn bedrijf B2 Reclame zien. 

“Het was een topavond en supergezellig”, vertelt een niet minder blije Contactus-voorzitter John Hol. “Met dank aan Bruce en Pieter van den Burg, die samen als nieuwe Activiteitencommissie alles perfect hadden geregeld.”

Rondleiding
Na een welkomstdrankje kregen de leden van Contactus van Bruce Brongers een mooie rondleiding door zijn bedrijf aan de 2e Industrieweg in Asperen. “Als B2 Reclame zijn we gespecialiseerd in het maken van vele soorten binnen- en buitenreclame. En dan moet je denken aan autobelettering, carwrapping, blinderen van ramen, gevelreclame, gevelbelettering, raambelettering, binnenreclame, bouwborden, reclamezuilen, standbouw, spandoeken en vlaggen. Ook bieden we een ruime keuze aan folies voor snijvinyl of full color stickers voor binnen of buiten gebruik”, aldus de enthousiaste gastheer, inmiddels met enkele nieuwe opdrachtgevers in gesprek en nippend aan een wijntje.

Want uiteraard werd er ook goed voor de innerlijke mens gezorgd. Aan het bedrijfspand was een mooie tent gezet met een heuse Foodtruck met hapjes en drankjes. Zo waren de vishapjes van specialist De Kaaieman uit Hendrik-Ido-Ambacht en de overheerlijke kazen van de Woerdense kaasproeverij Van Bemmel, een meer dan voortreffelijke culinaire aanvulling op het overheerlijke vlees van traiteur en meesterslager Hans de Goeij uit Vianen

Kelen smeren
“Nogmaals het was perfect. Hilarisch was de constant met twee flessen wijn, een rode Lagrein in de linker- en een witte Chardonnay in de rechterhand, druk schenkende Pieter van den Burg van Rejoicewijnen uit Hagestein. Voor ons was het een relaxte netwerkavond, maar Pieter heeft hard moeten werken om de kelen te smeren. Maar dat is gelukt hoor”, geniet John Hol na.

De volgende netwerkbijeenkomst, die wordt gehouden op donderdagavond 24 november, is in voorbereiding.

www.businessclubcontactus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ver Munnich (midden) met haar vriend en voorzitter Theo van de Water.
500.000ste passagier voor Buurtbus De Linge: 'Goed en veilig vervoersmiddel' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Vijfheerenlanden gaat in gesprek Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden