Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Geslaagde buitenactiviteit van Businessclub Contactus bij Puur Ted

Algemeen 762 keer gelezen

leerdam • Net voor de zomervakantie kwam Businessclub Contactus bijeen voor een gezellige en zeer onderhoudende netwerkavond. Gastheer was Ted Bakker van het Leerdamse grillrestaurant Puur Ted.

“Een superavond”, vertelt Contactus-voorzitter John Hol enthousiast. “Door het prachtige weer hebben we heerlijk buiten gezeten. De locatie aan Dr C. Voogdplein aan de rand van de Leerdamse binnenstad leende zich daar uitstekend voor. Met een opkomst van ongeveer 40 leden werd het een gezellige avond.”

Walking diner
Puur Ted kon zich uitleven. Het sinds 2019 in de Glasstad gevestigde grillrestaurant serveerde mooie hapjes in de vorm van een walking-diner. Uit de traditionele houtoven kwamen smakelijke gerechten, die verantwoord werden voorbereid. Het kenmerk van de zaak, waar eerlijke en vooral verse ingrediënten uit de streek op de mooie menukaart staan.

“Wij halen onze groenten bij een zorgboerderij en de vruchtsappen bij een regionale fruitkweker. Op deze manier houden we onze gerecht zo duurzaam mogelijk. Vanwege onze aandacht voor biologisch eten is ons restaurant uitermate geschikt voor gasten met een glutenallergie en andere speciale dieetwensen”, weet eigenaar Ted Bakker. “Bij Puur Ted is het net even anders.”

Zomerse sferen
En dat merkten de leden van Businessclub Contactus ook. In huiselijke, maar vooral zomerse sferen werd er gegeten, gedronken en genetwerkt. “Een dikke pluim voor Ted en zijn bediening. Een aanrader voor de regio Vijfheerenlanden en Alblasserwaard”, knipoogt John Hol.

“Om elkaar nog beter te leren had het Contactus Coaching Team met Gerdien van der Wind van Windkracht G en Groen en Bloei ondernemer Laura van Werven een teambuildingsactiviteit opgezet. In het dagelijks leven verzorgen Gerdien en Laura diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen, stress en vitaliteit. 

“Ook wij moesten er aan geloven en dat leverde soms de meest hilarische, maar ook serieuze en interessante gesprekken op. Niet alleen leerzaam voor bestaande leden, maar ook nuttig voor enkele nieuwkomers.” John doelt op Job de Bruijn en Peter van Dijk van Brukoo Dakbeheer uit Vuren. 

Interesse?
Businessclub Contactus wil niet te hard groeien, maar heeft u als ondernemer uit de brede regio Vijfheerenlanden ook interesse in een goed en toegankelijk netwerk, kijk dan eens op www.businessclubcontactus.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden