Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sponsor- en Netwerkavond Sc Everstein/Businessclub Contactus druk bezocht

Algemeen 309 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Met een goed bezochte netwerkavond opende Businessclub Contactus het nieuwe kalenderjaar 2022. Gastheer was Sc Everstein, die ook haar eigen sponsoren en enkele regio-ondernemers had uitgenodigd.

“Een schot in de roos”, vindt Contactus-voorzitter John Hol. “Met 130 personen was de kantine van Sc Everstein meer dan goed gevuld. Nadat iedereen welkom werd geheten met de inmiddels traditionele bubbel van Kevin Philippi van Tasty Sparkling uit Nieuwegein, verzorgde de voetballende vrouwen van Dames 1 een natje en een droogje voor de aanwezigen. Helaas haakten de uitgenodigde voetballers van Heren 1 later aan. Vanwege de mindere prestaties stond er straftraining op het programma.”

John schiet in de lach. “Onze gastspreker Gert Kruys sprong er direct op in en wilde weleens weten waarom de resultaten na de verlengde winterstop zo tegenvallen. In een Voetbal Inside setting liep de oud-voetballer door zijn eigen carrière heen. Door hoofdsponsor Van Seumeren is hij tot het gezicht van FC Utrecht gebombardeerd. En dat doet hij goed.”

Na de verhalen van Kruys over het verleden, heden en toekomst van de club uit de Domstad, konden de beentjes van de vloer en de handen in de lucht. “Zanger en entertainer Alex West zorgde voor een prima sfeertje in de kantine. Ondertussen kon er ook weer wijn worden geproefd. Pieter van den Burg presenteerde enkele voortreffelijke flessen uit zijn voorraad van Rejoice wijnen.”

Tijdens de avond werden de vrouwen van Sc Everstein verblijd met nieuwe tassen, die door Contactus upgrade leden en Bladt Wonen werden gesponsord. Inclusief het eigen logo van de Rode Leeuwinnen. “Al met al een geslaagde avond, waarin het na de laatste lockdown voor velen weer een goed weerzien was. Dat zag je aan de mooie onderlinge gesprekken, waaraan de recent aangemelde nieuwe leden van de businessclub ook volop deelnamen.”

John doelt op Van Dillen Bouw, Groen en Bloei, Windkracht G, Simioli Assurantiën, Wijnhandel Heer-luk, Cash Coach, Golfbaan de Kroonprins en Electro World Leerdam. “Laatstgenoemde heeft ons trouwens gelijk uitgenodigd om op een van de eerstkomende netwerkavonden een kijkje te komen nemen in hun winkel in het centrum van Leerdam. Daar maken we graag gebruik van, maar eerst gaan we naar de kelders in Fort Everdingen om daar de opgeslagen Champagnes van Tasty Sparkling te proeven.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden