Afbeelding
Foto: Aangeleverd

LRC Leerdam Online Bingo: ‘We doen er nog eentje!’

Algemeen 209 keer gelezen

LEERDAM • Nederland zit opnieuw in een lockdown, daarom houdt de Supportersvereniging Door Weer en Wind van LRC Leerdam vrijdag 28 januari voor de derde keer een online bingo voor alle leden en de inwoners van Leerdam en omgeving.

Net als bij de vorige online bingo kunnen bingoboekjes online worden besteld via een online bestelformulier. Dit formulier is terug te vinden op de website van LRC Leerdam: www.vvlrc.nl.

Op het formulier is er de keuze uit één of twee bingoboekjes. Wie meer boekjes wil, of ook voor andere deelnemers boekjes wil bestellen, moet het formulier nog een keer invullen en verzenden totdat het juiste aantal boekjes bereikt is. 

Bestellen kan tot zaterdag 22 januari bestellen, maar de supportersvereniging zou het fijn vinden als bestellingen zo snel mogelijk worden ontvangen.

Prijzen
Ook bij deze Online Bingo worden weer acht ronden gedraaid met in elke ronde drie prijzen. In elke ‘normale’ ronde wordt er 50 euro aan prijzengeld uitgekeerd (10, 15 en 25 euro).  In ronde vier worden de prijzen verdubbeld (20, 30 en  50 euro) en in ronde acht wordt gespeeld om de hoofdprijs van 150 euro voor een volle kaart (20, 30 en 150 euro).

Net als bij de eerste online bingo’s worden de prijzen verhoogd naarmate er meer deelnemers zijn.

Hoe werkt het?
Voor degenen die bij de eerste bingo’s niet mee hebben gedaan, of die het misschien al weer vergeten zijn, nog even  een korte uitleg van het bestellen van de boekjes en de bingo zelf.

Nadat het formulier is ingestuurd ontvangen deelnemers een bevestiging van de bestelling en later ontvangen zij een tikkie of een betaalverzoek (keuze vermelden in het bestelformulier) om het inleggeld te incasseren.

In de week voor de bingo ontvangen de deelnemers hun bingoboekjes. Er kan bij de bestelling worden aangegeven of deelnemers de bingokaarten per mail willen ontvangen of, tegen een vergoeding, uitgeprint thuis. Dit laatste is overigens alleen mogelijk voor deelnemers uit Leerdam of de omliggende dorpen.

De Online Bingo begint op 28 januari om 19:30 uur en is online te volgen via een link die van te voren per mail wordt verzonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie