Afbeelding
Foto: Koen Laureij

Politie is op zoek naar betrokkene ernstig ongeluk op de A2

112 18.964 keer gelezen

VIANEN/NIEUWEGEIN • De politie is op zoek naar een betrokkene die doorreed na een ernstig ongeluk op de A2 tussen Vianen en Nieuwegein. Het gaat om een auto met een aanhanger die pallets vervoerde. De politie verzoekt mensen die de deze auto zien 112 te bellen.

Bij het ongeluk klapte een bakwagen achterop de trailer van een vrachtwagen. De bestuurder van de bakwagen kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijdt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie.

Het slachtoffer is na de bevrijding met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man was op dat moment aanspreekbaar.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het ongeluk dat rond 11:00 uur gebeurde op de A2 Lekbrug tussen Vianen en Nieuwegein. Vier van de vijf rijstroken zijn daarom nog altijd afgesloten. Dat levert een file op die op de A2 bij Culemborg al begint. Ook verkeer op de A27 loopt vast.

Link naar de videobeelden: https://we.tl/t-HX5rF3lxQT

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Leerdamse Yosca Kips (25) maakt documentaire over de negatieve impact van social media: 'Zijn leven stond compleet stil' Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Wethouder Kees Bel over het Integrale Zorgakkoord: 'Droom dat we meer naar elkaar omkijken' Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Bewoners Varsseveld Leerdam bezorgd om parkeerproblemen: 'En het gaat alleen maar erger worden' Nieuws 20 uur geleden