Afbeelding
Foto: 123RF.com

Opnieuw twee arrestaties in onderzoek naar explosieven bij woningen in Hoef en Haag

112 1.753 keer gelezen

HOEF EN HAAG • Er zijn opnieuw verdachten aangehouden in het onderzoek naar de explosies die eerder dit jaar in onder andere Hoef en Haag plaatsvonden. Dat meldt de politie. Er zijn twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden hier een rol bij te hebben gespeeld. In Tienhoven en Huizen vonden eveneens explosies plaats. 

De nieuwe verdachten zijn twee mannen van 36 en 21 jaar uit Amsterdam. Ze zijn onlangs in hun woonplaats aangehouden. Beiden zitten op dit moment in hechtenis. Meer details over hun rol worden er op dit moment niet gegeven in het belang van het onderzoek. In het onderzoek zijn er al eerder arrestaties verricht. Een van de al eerder aangehouden verdachten zit momenteel nog in hechtenis.

Onderzoek gaat door
Het onderzoek gaat verder en nieuwe aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het kan zijn dat er nog mensen zijn die informatie hebben over deze zaak, bijvoorbeeld naar aanleiding van de recente aanhoudingen. Die mensen worden opgeroepen om hun informatie te delen met de politie. Dat kan via 0900-8844 maar ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
'Eerste geval van mazelen bij een minderjarige binnen de gemeente Vijfheerenlanden geconstateerd' Nieuws 18 apr, 18:46
• Lentefair in Zijderveld.
Geslaagde eerste Lentefair in Zijderveld Nieuws 18 apr, 16:30
• Cilja Zuyderwijk met haar nieuwe boek 'Jaren van Liefde'.
Nieuw boek van Leerdamse schrijfster Cilja Zuyderwijk uit: 'Al schrijvend krijgen mijn verhalen vorm' Nieuws 18 apr, 14:30

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden