• Een groepsfoto van de carnavalswedstrijd van DOS Sportief met leden, juryleden en telcommissie mét diploma’s en medailles.
• Een groepsfoto van de carnavalswedstrijd van DOS Sportief met leden, juryleden en telcommissie mét diploma’s en medailles. Foto: Ronnie Broekman

DOS Sportief turnt in Rijswijk in carnavalssfeer

Sport 2.430 keer gelezen

RIJSWIJK • Sportzaal de Hoekenburg in Rijswijk vormde het toneel van een spontane confrontatie tussen de recreatiegroepen van DOS Sportief uit Maurik en Rijswijk. Diana Uithol en Britte van Buuren zorgden als leiding voor een specifiek carnavalssfeertje, waardoor de wedstrijd een extra feestelijk karakter kreeg.

Het was voor de trainsters tegelijk een gelegenheid om eens te kijken naar de vorderingen. Voor de gymnasten waren de oefeningen met elementen op brug, balk, vloer en met sprong een graadmeter om zelf te ontdekken waar de sportieve mogelijkheden liggen. Een jury van allemaal bekende voorgangsters keek nauwkeurig naar de verrichtingen.

Prijzen te verdienen
De beoordeling kwam voor rekening van Mariska van Kieft, Esther Beets en Jolande van Buuren. Per toestel waren er prijzen te verdienen. Bij de meerkamp eindigden Fenne Lindeboom en Jazzley Dix op de eerste plaats. Tweede werden Iris van Zoelen en Livia van Bemmel en op de derde plaats belandden Lize Bronius en Maud de Heus.

Goede generale repetitie
De wedstrijd was een goede generale repetitie voor later in het seizoen, als het rayon Turnado na drie jaar - op zaterdag 13 april - een recreantenwedstrijd houdt in Kesteren. Daaraan hoopt DOS Sportief deel te nemen.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden