Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Eric Speelziek terug als hoofdtrainer van TEC

Sport 1.036 keer gelezen

TIEL • Eric Speelziek keert met ingang van volgend seizoen terug als hoofdtrainer van derdedivionist TEC. Hij komt over van Sparta Nijkerk.

TEC laat op de clubkanalen weten blij te zijn met de hernieuwde samenwerking: “We kennen Eric als trainer al geruime tijd en hebben altijd fijn met hem samengewerkt. Het succes van Eric bij onze club ligt bij veel van onze supporters nog vers in het geheugen. Onder Speelziek stoomden we in tweeënhalf jaar door van de tweede klasse naar de hoofdklasse en van daaruit hebben we door kunnen groeien naar ons huidige niveau. Het contact met Eric is altijd gebleven en we hebben elkaar ook de afgelopen jaren regelmatig getroffen bij wedstrijden tegen Hercules en Sparta Nijkerk”, aldus Johan Verweij van de TC.

Bekende omgeving
Eric Speelziek kijkt uit naar zijn terugkomst bij TEC: “Zaterdag heb ik een akkoord bereikt met TEC. Na een eerdere mooie periode bij TEC met twee promoties ga ik met veel plezier komend seizoen weer aan de slag als hoofdtrainer bij TEC. Ik kijk ernaar uit om in een voor mij  bekende omgeving te werken. Het goede gevoel en de contacten met TEC zijn de afgelopen jaren altijd gebleven.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar de komende periode weer mooie tijden kunnen gaan beleven op De Lok. De mogelijkheden om iets moois op te bouwen zijn zeker aanwezig bij TEC. Ik ben een trainer die uitgaat van eigen speelwijze waarbij duidelijkheid, herkenbaar aanvallend voetbal en plezier voorop staan. Daar gaan we met z’n allen aan werken bij TEC.”

Eric Speelziek is sinds 2000 hoofdtrainer. Sindsdien behaalde hij 24 prijzen in de vorm van negen promoties en vijftien periodetitels. Speelziek had onder meer Rheden, DTS Ede, Bennekom, Hercules en Sparta Nijkerk onder zijn hoede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app