• Hans van de Haar.
• Hans van de Haar. Foto: Arno voor de Poorte
update

Hans van de Haar en Eric Meijers komende zomer weg bij TEC

Sport 499 keer gelezen

TIEL • Het trainersduo Hans van de Haar en Eric Meijers gaat SV TEC aan het einde van het seizoen verlaten.

Van de Haar werd in het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van de Tielse derdedivisionist. Sinds het najaar van 2022 vulde hij deze functie samen met Meijers in. Hiermee komt voor Van de Haar een einde aan een periode van 4 jaar trainerschap en voor Meijers aan een periode van anderhalf jaar trainerschap. 

‘Met Hans en Eric hebben we de afgelopen jaren altijd prettig samengewerkt en we zullen dit ook de komende maanden blijven doen’, meldt TEC op de clubkanalen. TEC staat momenteel zevende op de ranglijst.

Hoodtrainerschap als duo
Van de Haar was sinds de zomer van 2020 hoofdtrainer bij TEC. Eric Meijers sloot in het najaar van 2022 aan bij de technische staf van Van de Haar, waarna zij het hoofdtrainerschap gezamenlijk als duo invulden.

‘Met Hans van de Haar en Eric Meijers hebben we de afgelopen jaren altijd prettig samengewerkt en we zullen dit ook de komende maanden blijven doen’, aldus TEC. ‘Zowel Van de Haar als Meijers hebben een grote passie voor het trainersvak en de voetbalsport en dat was in vrijwel alles merkbaar.’

Zeer gewaardeerde vakmensen
‘Van de Haar en Meijers worden dan ook als vakmensen, maar zeker als mens zeer gewaardeerd binnen de selectie, de staf en de club’, laat TEC weten. ‘We wensen Hans van de Haar en Eric Meijers dan ook heel veel succes, gezondheid en geluk toe bij alles wat ze in de toekomst gaan doen.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app