• De deelnemers en trainers van de TiVoC-Academie hebben er zin in; zij gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling.
• De deelnemers en trainers van de TiVoC-Academie hebben er zin in; zij gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Foto: Roy Versteeg

Volleybaltechnieken verbeteren op de TiVoC-Academie

Sport 2.588 keer gelezen

TIEL • In de Betuwehal in Tiel is zondag de TiVoC-Academie van start gegaan. Alle leden van de volleybalvereniging TiVoC in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar konden zich opgeven voor deze academie. 

In totaal zijn zondag, onder leiding van de trainers Richard van Elst, Floyd van Elst en Jouke Gorter, 23 deelnemers begonnen. De volleyballers werken tijdens de academie aan hun persoonlijke ontwikkeling. 

Tijdens deze trainingen, die telkens op zondag plaatsvinden, gaan de deelnemers aan de slag met het verbeteren van hun technieken. Iedere volleyballer werkt op zijn of haar eigen niveau. 

Eigen T-shirt
Iedere deelnemer aan de academie heeft zondag een eigen T-shirt ontvangen, voor herkenning van de TiVoC-Academie, de uitstraling en de verbondenheid. Voor deze academie heeft TiVoC vanuit de ledenraad van de Rabobank West Betuwe 500 euro sponsoring ontvangen.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden