• TEC verloor zaterdag, onlangs een prima eerste helft, met 0-1 van Rijnsburgse Boys. Foto: Helly Bonet

TEC verliest met 0-1 van Rijnsburgse boys

Sport 1.369 keer gelezen

TIEL • TEC verloor zaterdag met 0-1 van Rijnsburgse Boys.

TEC trok de goede lijn van de afgelopen wedstrijden in de eerste helft zeker door en had de touwtjes voor rust in handen. Met name Bo van Essen, Anass Aamri en Kevin van Kippersluis kregen kansen op de 1-0, maar telkens lag er een Rijnsburger in de weg. De bezoekers mochten dan ook niet klagen dat het nog 0-0 stond.

Duel kantelt
In de tweede helft kantelde het duel en liet Rijnsburgse Boys bij vlagen zien waarom het bovenin meedraait in de tweede divisie. TEC kwam er niet meer aan te pas en in de 57ste minuut kwamen ‘De Uien’ op voorsprong. Linksback Jordy Strooker stond bij de tweede paal helemaal vrij en schoot vanuit een voorzet binnen: 0-1.

Slotoffensief
TEC probeerde nog wel een slotoffensief klaar te spelen en was in de extra tijd nog dicht bij de gelijkmaker, maar een halve omhaal van aanvoerder Basil Camara ging voorlangs. Meteen daarna was het afgelopen.