Tiel, 25 januari 2023
15e Burgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel e.o. georganiseerd in de Basisschool Floriant in Tiel meer dan 110 scholieren uit Tiel en omgeving. 28 teams speelden mee. Vaste organisatoren van het BWS aanwezig is de Schaakvereniging Rivierenland. De Distelvlinder 1 uit Culemborg werd 1, met 5,5pt; De Blinker 1 uit de gemeente Buren werd 2, met 5pt. De hoogst eindigende basisschool uit Tiel, is Floriant, op de 3e plaats met 4,5 pt.
Foto Jan Bouwhuis.
Tiel, 25 januari 2023 15e Burgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel e.o. georganiseerd in de Basisschool Floriant in Tiel meer dan 110 scholieren uit Tiel en omgeving. 28 teams speelden mee. Vaste organisatoren van het BWS aanwezig is de Schaakvereniging Rivierenland. De Distelvlinder 1 uit Culemborg werd 1, met 5,5pt; De Blinker 1 uit de gemeente Buren werd 2, met 5pt. De hoogst eindigende basisschool uit Tiel, is Floriant, op de 3e plaats met 4,5 pt. Foto Jan Bouwhuis. Foto: Jan Bouwhuis

Burgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel

Sport 643 keer gelezen

TIEL • Het vijftiende Burgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel en omgeving vond plaats in de Basisschool Floriant in Tiel. 

Meer dan 110 scholieren uit Tiel en omgeving namen deel in 28 teams. De Distelvlinder uit Culemborg werd nummer 1 met 5,5 punt. De Blinker uit Kerk-Avezaath werd 2 met 5 punten. Floriant uit Tiel eindigde op de derde plaats met 4,5 punt. Op de foto vlnr: nr2, nr1, nr3.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie