Addie Kusters langs de lijn
Addie Kusters langs de lijn Foto: Kees van Eck

Trainer Addie Kusters verlengt na dit seizoen contract niet

Sport 1.079 keer gelezen

wadenoijen • Na bijna vijf seizoenen heeft Addie besloten om aan het einde van dit seizoen zijn contract als trainer van Wadenoyen 1 niet te verlengen. 

Wadenoyen 1 werd eind juni kampioen in de vijfde klasse en dit was de kroon op het werk van Addie Kusters.

Het was een moeilijke start voor Addie die vrijwel direct na zijn aanstelling te maken kreeg met twee verloren coronaseizoenen. Hij wist de groep te motiveren en bij elkaar te houden en zeker niet zonder resultaat. Dit seizoen zal Addie met zijn selectie er alles aan doen om klassebehoud te realiseren.

Club-icoon

Addie is een club-icoon binnen vv Wadenoyen. Naast trainer is hij zelf jaren actief geweest op het veld en heeft meer dan vierhonderd doelpunten gescoord voor de club. Naast zijn trainerschap bij het eerste is Addie ook zeer betrokken bij de meidenafdeling van vv Wadenoyen en traint hij de Meiden onder zeventien en het dames elftal.

De club heeft er het volste vertrouwen in dat dit seizoen klassebehoud wordt veilig gesteld en dat Addie Kusters het afscheid krijgt wat hij verdient. De technische commissie zal de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden