• Bij T&P Sport oefent jong talent op meerdere toestellen tijdens de eerste les in sporthal Lignum.
• Bij T&P Sport oefent jong talent op meerdere toestellen tijdens de eerste les in sporthal Lignum. Foto: Cees van Cuijlenburg

Bewondering tijdens eerste lessen voor sporthal Lignum

Sport 568 keer gelezen

MAURIL/ECK EN WIEL/OMMEREN • De eerste lessen van DOS Sportief en T&P Sport in de nieuwe sporthal Lignum in Maurik kenmerkten zich door blijheid. Ouders waren vol bewondering over de fraaie accommodatie. Ook konden de eerste nieuwe leden worden ingeschreven. De clubs zinspelen de komende tijd op een grotere aanloop.

Bij de start in de nieuwe accommodatie was het voor iedereen nog wel even wennen. Niet alleen door de gewijzigde omgeving, maar vooral bij het zoeken naar de juiste kleedkamer, het opstellen van de toestellen en het bepalen van de juiste volgorde.

Met verve
Zowel de leiding als de deelnemers doorstonden deze vuurdoop met verve.
De aanloopperiode kent ook wat struikelblokken. De komende weken is er voor beide clubs een uitdaging om het beschikbare materiaal passend onder te brengen.

Bovendien zijn er waardevolle attributen, die in het kader van de toekomstige ontwikkeling een tijdelijke opslag vereisen. Daarnaast moeten in de oude zalen in Eck en Wiel en Ommeren nog attributen gedemonteerd worden. De bestemming van die zaken moet nog nader worden bepaald.

Hoofdbrekens
Genoeg hoofdbrekens dus voor besturen en leiding in de aanloopperiode in de nieuwe accommodatie.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie