• Wijnbergen Sportbouw legt dezer dagen de laatste hand aan de nieuwe banen, die deze week nog van glas en kunstgras worden voorzien.
• Wijnbergen Sportbouw legt dezer dagen de laatste hand aan de nieuwe banen, die deze week nog van glas en kunstgras worden voorzien. Foto: aangeleverd

Opening padelbanen Ridderweide

Sport 757 keer gelezen

TIEL • Bij Ridderweide Tennis en Padel vindt op zaterdag 9 juli de opening plaats van de uitbreiding van het park met twee nieuwe padelbanen. Wijnbergen Sportbouw legt dezer dagen de laatste hand aan de nieuwe banen, die deze week nog van glas en kunstgras worden voorzien.

De vereniging, die in 2018 vooruitstrevend was met de aanleg van de eerste twee padelbanen als eerste vereniging in de wijde regio, sorteert met de uitbreiding met de nieuwe padelbanen voor op een sterk groeiend animo. 

Glaswanden
Padel is een combinatie van tennis en squash, waarbij de glaswanden onderdeel uit maken van het spel. Het is door jong en oud snel op te pakken, ook als je niet eerder een racket vast hebt gehouden. Wie padel ook eens wil proberen, kan zaterdag vanaf 19.30 uur terecht op het openingsfeest. Aanmelden kan via bit.ly/feest_celebrate.

Midsummer Toernooi
Voor wie zaterdag verhinderd is, maar toch een kijkje wil komen nemen; volgende week  - van 9 tot en met 17 juli - vindt het Ridderweide Midsummer Toernooi plaats. Belangstellenden kunnen doordeweeks in de avond of in het weekend binnenlopen om te kijken bij wedstrijden en om zelf een balletje te slaan.

Meer informatie over Ridderweide Tennis en Padel is te vinden op de website www.ridderweide.nl

Rob Zantinge

Redacteur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden