Dubbel toernooi bij De Kromhouters
Dubbel toernooi bij De Kromhouters Foto: THCC De Kromhouters

Sportieve topdrukte bij THCC De Kromhouters

Sport 3 keer gelezen

TIEL • Het terrein van THCC De Kromhouters stond het weekend in het teken van twee hockeytoernooien, georganiseerd door twee topvrijwilligers Helen en Marga.

Het was een gezellige drukte met teams uit Culemborg, Dongen, Woerden, Maarssen, Leerdam, Rosmalen, Oegstgeest, Vleuten, Ede, Wijk bij Duurstede, Utrecht, Bemmel, Gorinchem en Wageningen.

Zaterdag was gereserveerd voor het ‘Turn up the Beet’ toernooi, voor de B meiden in de leeftijd van 14 jaar tot en met 16 jaar. De teams werden van harte welkom geheten en vervolgens werd er direct gestart met de wedstrijden. De sfeer zat er gelijk goed in; een lekker potje hockey en langs de lijn alleen maar blije gezichten onder het genot van lekkere muziek.

Tussendoor was er een BBQ, waarna  de laatste wedstrijden werden gespeeld. Tot slot was er feest in het clubhuis met een DJ.

Zondag was voor de D meiden (leeftijd van 9 jaar tot en met 11 jaar) met het ‘Fruitig Geflipt’ toernooi. De hele dag is er gehockeyd en zijn de velden optimaal benut. Naast hockey was er ook ruimte voor bubbel voetbal, levend twister en stond er een photobooth voor het maken van leuke foto’s. Het weer heeft beide dagen goed meegezeten!

Beide dagen zijn mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en heel veel vrijwilligers. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie