Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tennisvereniging Tielse LTC plaatst LED verlichting

Sport 590 keer gelezen

TIEL • De tennisvereniging Tielse Lawn Tennis Club (LTC) gaat met de tijd mee en vervangt de verlichting voor LED verlichting. 

De club is ook bezig met het vervangen van het dak. Meer renovatie en modernisatie werkzaamheden volgen nog, dankzij de sponsoren van de vereniging en subsidies. De drijvende vrijwilligers achter deze werkzaamheden zijn Harry Hesseling en Gerben von Schmidt. 

Harry Hesseling: ”De tennisvereniging Tielse LTC is een afspiegeling van de maatschappij waar verschillende culturen, jong en oud samenkomen om van de tennissport te genieten. Vooral de jeugd is sterk vertegenwoordigd op ons park en daar zijn wij trots op. 

Onze tennisschool Henk de Boom weet de kinderen spelenderwijs en met veel humor kennis te laten maken met tennis en uit te laten groeien tot talenten. We zijn dan ook zeer verheugd dat mede dankzij onze sponsoren wij in staat zijn het park te kunnen moderniseren en verfraaien en eenieder hier met veel plezier kan tennissen”. 

Tielse LTC organiseert van 16 t/m 24 juli het 29ste Fruit Dubbel Toernooi. Inschrijving is open tot 9 juli, bezoekers zijn ook van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app