Online vacaturepromotie

U bent op zoek naar een gezellige collega met een passend arbeidsethos én de juiste ervaring. Ga op zoek via uw netwerk én plaats een advertentie in de krant. Voor een nog groter bereik, promoot u de functie ook online. Bij Het Kontakt promoot u uw vacature op drie manieren; in een of meerdere edities van de papieren krant, via de bijhorende website(s) en socialmediakanalen.

Of zet zelfs een speciale socialmediacampagne in. Vanaf €200,- promoot u uw vacature al via social media. We zetten een complete campagne op: van doel tot doelgroep en van een pakkende tekst tot het visuele werk. Alles bij elkaar zorgen onze specialisten voor een grote verspreiding van uw openstaande functie. Als de campagne afloopt ontvangt u een overzicht met statistieken van bijvoorbeeld het aantal bereikte personen en het aantal kliks op de advertentie.

Voordelen vacature op social media
Een socialmediacampagne voor de promotie van uw vacature heeft meerdere voordelen. De betaalde advertentie creëert een groot bereik. Daarbij delen de gebruikers de post met mensen uit hun eigen netwerk die misschien interesse hebben in de functie. Dat is een win-winsituatie.


Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: